Om meg

Hei! Mitt navn er Ole Borgar Hjelen og jeg studerer markedsføring og salgsledelse hos Høyskolen Kristiania. Dette semesteret tar jeg valgfag innen Digital Markedsføring, og en del av dette faget er å lage en blogg.

På fritiden liker jeg å se film og dra på kino, og være med venner. Jeg har også en liten forkjærlighet for snooker og frisbeegolf. Ved siden av studiene jobber jeg også som kundeveileder i VY, så om du noen gang har benyttet deg av alternativ transport for togtrafikken er det mye mulig du har sett meg på noen av togstasjonene i Oslo og omegn.

På denne bloggen kan dere forvente å kunne lese om mine opplevelser og meninger om utdanningsløpet. Jeg vil også gi korte og konkrete innføringer i hva jeg lærer om i forelesningene mine, samt skrive om diverse temaer jeg syntes er interessante og annen fag/studie relevant stoff