Hvordan vil markedsføring utvikle seg i fremtiden?

I dette innlegget skal jeg gå gjennom den spennende fremtiden vi går i møte som markedsførere!

Det første som kommer til tanke er hvor mange muligheter det vil bli for å markedsføre i sosiale medier. Med tanke på sponset innhold kan jeg se for meg at de sosiale mediene som er nye på markedet vil være raske til å komme på banen med innebygde elementer som kan underbygge bedre promotert innhold i appen. TikTok er et prakteksemplar på dette. Når vi jobber med nettbutikken vår nå for tiden tenker vi å begynne å promotere på TikTok sammen med de andre aktuelle sosiale mediene. Vi benytter oss av både Facebooks Ad Manager for all Facebook markedsføring og mye på Instagram.

Annet enn dette tror jeg også det kommer til å bli mer og mer fokusert på det digitale.

Markedsføring i fysisk format kommer definitivt til å stå mer eller mindre like strekt som det står den dag i dag, men jeg kan ikke se for meg at det vil utvikle seg i noen særlig grad sett opp mot hvordan man vil se for meg at

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *