Casebesvarelse!

Ved første øyekast ser man at allerede på første side til amnesty.no at man kan kjøpe regnbuearmbånd for å støtte lgbtq miljøet i land hvor det kanskje er ulovlig eller sett strengt ned på. Man kan allerede fra første side trykke på «betal med vipps». Skriver man inn nummeret sitt der da og betaler vil det bli sendt et armbånd til deg. Så selve kundereisen når det gjelder salg er ganske kort. Det samme vil jeg si for å finne informasjon om sakene Amnesty engasjerer seg i. Man kan se på toppen av nettsiden deres hvilket arbeid de tar del i, informasjon om Amnesty, og en link til hvordan man kan ta del i disse sakene selv, samt donere til Amnesty.

Fra mitt ståsted mener jeg de har alt de trenger på siden sin lett tilgjengelig uten at publikum må drastisk til verks for å finne frem til hva dem nå enn leter etter.

Jeg mener at de viktigste målsetningene til Amnesty er å spre budskapet sitt og varsle om saker som bør bli tatt hånd om.

Det som er viktig å måle på nettsiden er fluktfrekvensen på de forskjellige sakene. Dersom man ser at det er mange som kutter sesjonen i løpet av kort tid så har ikke publikum blitt interessert nok i å lese om saken. Det er også viktig å måle hvor mange potensielle salg de gjør etc.

Jeg vil karakterisere Amnesty sin synlighet i organiske google søk som SVÆRT gode. Søket man på Amnesty får man opp: Amnesty.no, Amnesty International-wikipedia, Amnesty.org, facebook-profilen til Amnesty Norge, SNL sin side om Amnesty. Alt i alt mener jeg det er ekstremt sterkt. Hvertfall at hjemmesiden deres dukker opp så høyt oppe, litt svakt at den internasjonale siden dukker opp så lavt.

Jeg mener at Amnesty har et veldig godt grunnlag for søkemotoroptimaliseringen sett på organisk vis. Sidene deres har mange korte nøkkelord, og siden de er i den posisjonen de er i så vil de havne høyere enn andre på googlesøket. Dersom de dog vil fortsette å holde på denne posisjonen vil korte og konkrete søkeord være «the way to og»

Beklager igjen det korte innlegget, jeg har som nevnt tidligere slitt en del med koronasymptomer de siste dagene, men jeg satser på at jeg er tilbake til neste blogginnlegg:)

Ha en fin dag videre og hold metern!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *