FBI benytter seg av sosiale medier for å finne de som stormet Kongressen

Det var noen veldig spennende måneder da Donald Trump tapte valget i USA. Det var mye uklarhet angående hvem som kom til å vinne til slutt, men som i alle valgkamper så er det kun en vinner, og det var Joe Biden som stakk av med seieren denne gangen.

Men som et surt oppstøt kom det noen i litt overkant ekstreme reaksjoner da det ble snakk om valgfusk og andre problematiske faktorer. Resultatet av dette var at en stor gjeng frustrerte (for å si det mildt) Trump tilhengere stormet Kongressbygningen I Washington DC i protest. Dette er noe som fikk stor mediedekning, spesielt på sosiale medier. Twitter, Instagram og Facebook var overfylt av bilder og artikler om hvem hva og hvorfor. Det som jeg syns er mye mer spennende enn dette derimot er at FBI (ja, du leste riktig), The Federal Bureau of Investigation bruker Facebook for å indentifisere mennesker de mener tok del i stormingen av kongressen. På sidene deres publiserer de bilder av forskjellige mennesker under selve stormingen og ber publikum på facebook om hjelp slik at de skyldige kan holdes ansvarlige for hendelsen.

Jeg beklager det svært korte innlegget, men jeg har slitt med koronasymptomer i hele dag og det har mildt sagt vært en berg og dalbane. Håper derimot at du kanskje kan sjekke ut de tidligere innleggene som jeg føler er en mye bedre refleksjon av bloggevnene mine!

Ha en fin dag og hold metern 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *