Avsluttende tanker om første del av Digital Markedsføring

I dette emnet har jeg lært mye. Jeg har relevant kunnskap og ikke minst, uvurderlig innsikt i hvordan digitaliseringen av markedsføring og økonomi.

I denne delen av kurset har jeg lært ekstermt mye om det som kan forventes av meg i et arbeidsliv der min portefølje ligger i plattformene jeg tar del i. Blogging og generelt vedlikehold av den har gitt meg et nytt syn av hvilken utfordrende, men samtidig spennende hverdag jeg går i møte. Innsikten jeg nå har i Google Analytics og Google Tag Manager har jeg også fått se verdien i. Jeg er ikke på langt nær så lommekjent som jeg ønsker å være i disse verktøyene, men jeg er fornøyd med hva jeg har lært hittil og ser frem til det jeg skal lære i fremtiden.

Allerede fra første forelesning har jeg lært mye om de forskjellige studieteknikkene. Selv om det til tider har vært litt vel mye fokus rettet mot studieteknikk fremfor pensum, føler jeg at det har gitt meg en fordel i studiet.

Tidlig i forelesningene lærte vi også mye om plattformer, og hvordan en verden kan se ut dersom plattformer blir det nye «arbeidsmarkedet». Vi hadde også om kunstig intelligens, noe jeg syns er ekstremt interessant, og som jeg skrev et blogginnlegg jeg etter min mening syns er mitt beste hittil. Vi har også lært om 3D-print og VR, noe jeg også har hatt mye nytte av å lære om siden 3D-print rett og slett er den mer økonomisk gunstige formen å lage ting på (hvertfall på god vei til å bli det). Og VR er den definitive nye «store» formen for underholdning etter 3D-brillenes debut. 3D-Print åpner for store muligheter i f.eks. en flyktning leir da 3D-print har vist seg å kunne bygge flere hus om dagen.

Vi har også fått lære om transaksjonskostnadder, og hvordan å minke dem. Vi har lært om nettverkseffekter, increasing returns og blokkjeder og kryptovalutta. Alt dette med ekstremt relevante eksempler som har økt forståelsen min for tema.

Jeg er stort sett fornøyd med første del av kurset. Bloggingen har krevd mye av meg, og jeg har kanskje skrevet litt kort og ikke brukt bilder. Jeg er derimot fornøyd med bloggen min og meg selv, fordi jeg satt meg som mål fra første blogginnlegg at denne bloggen skulle fungere som en lett innføring i temaene vi har om på skolen, slik at nye studenter skulle kunne forstå det lettere.

Takk for at du leste! Gleder meg til å komme med flere blogginnlegg i neste del av kurset!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *